Enten du sover i et telt, en bobil eller under stjernene, er det en fin måte å unnslippe hverdagens kjas og mas på. Å komme vekk fra alt kan være foryngende og morsomt med bare litt know-how. Her er en rekke tips for å forbedre og forbedre din neste campingtur.

Selv om det ikke er en viktig del av ryggen landet camping Gear, en Machete er noe som du kan vurdere pakking avhengig av hvor du skal. Det er et svært allsidig redskap i ørkenen. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinranker for ly, kuttet kokosnøtter for vann, hogge brensel, og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er camping og ender opp i en overlevelse situasjon, en enkel håndholdt speilet kan brukes til å signalisere for hjelp mange miles away. Ikke Kjøp standard glass speil, mange camping forsyne butikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Før du begynner på den avslappende campingturen, er det viktig for din sikkerhet å sørge for å la noen få vite at du skal. Gi en venn eller nabo navnet på campingplassen hvis du bruker en. Hvis du er på vei ut på en mindre strukturert tur, gi kontakten din en generell ide om hvor du er på vei og en tidslinje for returen. Hvis noe går galt, vil det være noen å vite hvor du skal lete etter deg.

Se om du kan integrere svømming i campingturen. Når du er ute på camping, er det veldig lett å gå glipp av dusjen hjemme. Ved å ta en dukkert i et basseng, innsjø eller elv, vil du ha det gøy og føle deg ren og uthvilt på samme tid!

Hvis du er camping med familien din, kan du prøve å finne campingplasser som er kjæledyrvennlige. Dette er en fin måte for deg å få dyrene ut i frisk luft. Barna dine vil gjerne ha dyrene dine der med deg, så det kan være en stor opplevelse for dere alle.

Med mindre du kommer til å tilbringe en betydelig mengde tid camping, kjøpe dyre soveposer er virkelig unødvendig. Selv om din gamle og musty sovepose er vurdert for under frysetemperaturer, er det utmerket polstring for bakken selv når den er varm ute, og du vil føle deg komfortabel med å sove på den.

Vær oppmerksom på miljøet når du drar på campingtur. Uansett hva du bærer inn på en campingplass, sørg for at du fjerner den når du drar. Dette vil eliminere søppel og beskytte det naturlige miljøet. Før du drar, bør området du har bebodd være så rent som du ønsker det hvis du bare kom til leiren der den dagen.

Uansett hvor du kaster teltet eller parkerer bobilen, bør camping være en avslappende, forfriskende måte å slappe av og ta livet litt saktere. Bevæpnet med tips og ideer som presenteres i denne artikkelen, kan du gjøre din neste campingtur til et vellykket, stressfritt utendørs eventyr.